L’ACAPA (Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran) ha realitzat un taller al Consell Comarcal del Pallars Sobirà per motivar al personal tècnic dels diferents ens locals de les comarques de l’Alt Pirineu a promoure l’economia social i cooperativa.

En la sessió també s’ha instruït als assistents els diferents processos legals que s’han de realitzar per constituir un projecte cooperatiu. A més de mostrar exemples de models cooperatius per donar un ventall més ampli a l’hora d’orientar i assessorar els projectes que es vulguin desenvolupar.

La sessió informativa ha mostrat els diferents beneficis de constituir projectes cooperatius, com ara una major solidesa per afrontar reptes econòmics i empresarials que de forma individual podien suposar un obstacle.

L’ACAPA anirà fent un seguiment a les diferents comarques de l’Alt Pirineu per revisar les actuacions d’economia social i cooperativa que s’estan iniciant o consolidant.