La consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, ha estat l’encarregada de presentar el nou Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran que neix amb l’objectiu d’afavorir la creació d’empreses d’economia social i cooperativa, a més d’enfortir la viabilitat i sostenibilitat dels projectes i experiències existents per millorar l’ocupació i el desenvolupament del territori. El Departament de Treball, ha destinat 215.000 euros a aquest projecte.

En total, aquest Ateneu té el repte de crear 10 noves cooperatives d’economia social a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. L’Ateneu comptarà amb un tècnic que es desplaçarà pels diferents punts del territori per donar suport a persones o entitats que formin part d’aquesta xarxa. L’Alt Pirineu i Aran compta actualment amb 36 cooperatives.

La roda de premsa de la presentació ha comptat amb la presència de les diferents entitats sòcies i col·laboradores del nou espai.

Podeu llegir la notícia a:
Segre.com
Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
RadioSeu.cat
La Vanguardia
20 Minutos