El Govern de la Generalitat, a través de la Delegació Territorial del Govern a l’Alt Pirineu i Aran i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, estan impulsant accions per a dinamitzar l’economia i estimular l’ocupació, afavorint així el creixement demogràfic, el reequilibri territorial i la plena integració d’aquests territoris a l’economia del país.

A tal efecte, al desembre de 2016 es va posar en marxa l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, un programa de promoció de l’economia social i el cooperativisme impulsat pels sis consells comarcals de l’Alt Pirineu i Aran, per esdevenir un espai de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació i suport a la creació de cooperatives i altres iniciatives del camp de l’economia social.

Aquest any, iniciem les actuacions amb una activitat destinada a cooperatives, associacions i empreses agroalimentàries. Realitzarem una Jornada sobre el finançament en el sector agroalimentari de l’Alt Pirineu i Aran el proper dilluns 19 de febrer, a les 9h30, a la Cooperativa Cadí (C/ Sant Ermengol, 37 La Seu d’Urgell).