L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran va participar diumenge 5 d’agost a la 1a activitat d’economia socioambiental i solidària dins del marc de la Fira d’Artesans i Oficis de Bellver de Cerdanya.

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran va participar diumenge 5 d’agost a la 1a activitat d’economia socioambiental i solidària dins del marc de la Fira d’Artesans i Oficis de Bellver de Cerdanya.

La Fira d’Artesans i Oficis ha celebrat aquest cap de setmana la seva 8a edició amb un gran èxit de públic. Els carrers i les places del centre de la vila acollien nombroses parades i tan grans com petits tenien l’oportunitat de gaudir de diferents tallers i demostracions de treballs amb fusta, vidre, fang i teixit entre d’altres.

L’ateneu hi tenia també lloc, juntament amb la cooperativa Opcions de Consum Responsable. Vàrem informar de la creació de cooperatives i de la tasca dels tècnics dels ateneus per donar suport a tot emprenedor que ho necessiti.

Els ateneus cooperatius són iniciatives promogudes pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d’economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat. La xarxa compta amb 14 ateneus cooperatius i més de 130 entitats públiques i privades.

L’ateneu cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran és present al territori amb 1 tècnic a cadascun dels Consells Comarcals que el formen: Aran, Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alt Urgell i Cerdanya.

2018-08-07T10:32:05+00:00 07 agost, 2018|General|