Fira d’artesania “Hèt a man, hèt aciu”

Fira d’artesania “Hèt a man, hèt aciu”

Des del dia 16 al 19 d’agost es va celebrar al Passeig de la Llibertat de Vielha la fira d’artesania “Hèt a man, hèt aciu”. Durant els 4 dies es van proposar diferents tallers i demostracions relacionades amb el món de l’artesania on van poder participar tots els assistents.

 

Fins a 26 artesans van participar aquest any a la fira que organitza el Consell General d’Aran amb la col·laboració de Foment Torisme Val d’Aran, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran i l’Associació d’Artesans i artistes de la Val d’Aran. A la fira també hi va ser present l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran on va compartir estand amb els productors de la marca de garantia “Productes de la Val d’Aran” i on es va poder rebre informació sobre que es l’Ateneu Cooperatiu i les funcions que els seus tècnics exerceixen.

2018-09-05T11:35:53+00:00 05 setembre, 2018|General|