Tallers gratuïts el mes d’octubre amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran

Tallers gratuïts el mes d’octubre amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran

Durant el mes d’octubre l’Ateneu de l’Alt Pirineu i Aran ha organitzat, al llarg del territori que l’engloba, diverses formacions. A la Cerdanya també hi hem participat amb dos tallers, un destinat a prescriptors (gestories, assessories i tècnics) i l’altre per a les associacions, clubs, entitats, fundacions i AMPAs. Tots dos van tenir lloc a la seu del Consell Comarcal de la Cerdanya els dies 2 i 29 d’octubre respectivament.
En el taller destinat a prescriptors van poder aprofundir en què és una cooperativa així com en els aspectes econòmics i fiscals d’aquest tipus d’empresa.
Pel que fa al taller del 29 d’octubre s’hi van aplegar diferents públics, des d’aquells interessats en constituir una associació fins a gent que ja treballa en fundacions i clubs constituïts. A la formació es va donar a conèixer l’opció associativa, la seva gestió i les obligacions que comporta. També es van treballar eines per millorar la gestió econòmica i fiscal.
Els projectes i les accions impulsades des de l’ateneu, s’adrecen principalment a persones emprenedores, projectes emergents, associacions, cooperatives i entitats de l’economia social, gestories i assessories, persones aturades o treballadores d’empreses properes al tancament, i també a l’alumnat de secundària, batxillerat, cicles i universitats i personal de les administracions públiques, per tal d’esdevenir un espai de referència al territori, visibilitzar i fomentar la creació de noves empreses de l’economia social, el tercer sector i les cooperatives.

2018-11-05T13:34:06+00:00 05 novembre, 2018|General|