Visita a les Cooperatives l’Olivera, SCCL i John Fil, SCCL

Visita a les Cooperatives l’Olivera, SCCL i John Fil, SCCL

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran realitza actuacions per a joves estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de formació professional així com el respectiu personal docent i/o professorat perquè coneguin i aprenguin els models d’empresa cooperativa. Es tracta de facilitar a l’alumnat poder visitar empreses cooperatives per aprendre in situ el seus models de funcionament societari, la seva organització i la gestió del dia a dia d’una empresa cooperativa.
L’Ateneu, el Centre de Recursos dels Pallars i l’Institut de Tremp han organitzat una sortida amb 45 alumnes de 1r Batxillerat Economia, 1r i 2n Gestió Administrativa i 1r i 2n d’Administració i Finances per visitar dues cooperatives el proper dia 4 de desembre de 2018:
– Visita a l’Olivera, SCCL a Vallbona de les Monges
– Visita a Jonh Fil, SCCL a l’Espluga Calba

2018-11-27T08:39:56+00:00 27 novembre, 2018|General|