ARRELAR-SE COM A IMPULS D’UNA JORNADA AL PALLARS JUSSÀ

ARRELAR-SE COM A IMPULS D’UNA JORNADA AL PALLARS JUSSÀ

Més d’una trentena de participants a la segona jornada Arrela’t al Pallars Jussà que promou que els i les joves s’estableixin a la comarca per a desenvolupar el seu projecte de vida.
L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà , Pallars Actiu, l’Ateneu Cooperatiu del Pallar Jussà, Cat Emprèn amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, han organitzat la segona edició de la Jornada Arrela’t al Pallars Jussà que pretén ser un aparador que mostri als/les joves les opcions que els ofereix la comarca des del punt de vista professional, personal, cultural i social.

Arrela't al Pallars.Tens una idea de negoci, vols fer créixer la teva empresa i desenvolupar el teu projecte de vida al Pallars?T'ajudem!Pallars Actiu, connectem persones, dinamitzem l'economia.Cei Pallars, Consorci Leader Pirineu Occidental, Pallars Jove

Publicada por Pallars Actiu en Miércoles, 12 de diciembre de 2018

2018-12-18T14:24:42+00:00 18 desembre, 2018|General|