Emprenedoria en femení. Dificultats i oportunitats de les dones en l’àmbit empresarial

Emprenedoria en femení. Dificultats i oportunitats de les dones en l’àmbit empresarial

El dimarts 15 de gener vam realitzar una xerrada amb el títol “Emprenedoria en femení. Dificultats i oportunitats de les dones en l’àmbit empresarial” dins de les accions de suport a la creació i desenvolupament de cooperatives i societats laborals i inserció laboral en empreses de l’economia social i cooperativa.
“Darrera d’una dona poderosa es troba a ella mateixa lluitant contra tot cada dia”. Així va començar la xerrada “Emprenedoria en femení”, una sessió de tres hores que pretén donar eines tant a homes com a dones per tal d’emprendre i ser assertius en l’inici, la gestió i la presa de decisions.
La xerrada pretenia desvelar punts estratègics claus en el desenvolupament d’una empresa, com la importància de la marca, la comunicació offline i online i la imatge corporativa i gràfica.
Finalment es va realitzar un debat amb les persones assistents per valorar les dificultats de creixement de la dona en el món empresarial.

2019-01-22T15:33:29+00:00 22 gener, 2019|General|