L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran acompanya la constitució de la cooperativa Bosques y Praderas, SCCL

L’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran acompanya la constitució de la cooperativa Bosques y Praderas, SCCL

El passat 26 de març tres emprenedors van constituir una cooperativa de treball per dur la gestió d’allotjament de l’alberg de Montenartrò i de l’espai natural del seu entorn (es tracta d’una zona de l’alt pirineu d’espectaculars vistes i natura, situada a la Ribalera, la vall del riu de Santa Magdalena o de Romadriu, i vora el bosc de Sant Joan de l’Erm), explotant totes les possibilitats que els ofereixi el lloc, entre elles el turisme, però buscant com a objectiu la divulgació de la “permacultura” en totes les seves formes (tallers, cursets, desenvolupament de projectes, voluntariat, col·laboracions etc.). També la creació d’esdeveniments de qualsevol índole que tinguin com a fi el desenvolupament de l’individu.

2019-04-02T14:14:07+00:00 02 abril, 2019|General|