MODEL COOPERATIU. MODEL D’ÈXIT

MODEL COOPERATIU. MODEL D’ÈXIT

El dijous 28 de març l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran va realitzar una formació sobre el model cooperatiu a l’Escola Agrària Pirineu Bellestar. Aquesta formació s’emmarca dins del projecte Tr3s local “Suport al desenvolupament de noves iniciatives per consolidar productes locals en entorns rurals” (EF256/16/Tr3s local) pertanyent al programa INTERREG V-A España-Francia- Andorra POCTEFA 2014-2020.

El projecte té com a objectiu afavorir la professionalització, la competitivitat i la internacionalització de les empreses agrícoles dels territoris transfronterers a través del foment dels Circuits Curts de Comercialització. Els beneficiaris d’aquest programa són tots els productors i agrupacions de productors adherits a la Venda de Proximitat.

També va participar la Federació Catalana de Cooperatives Agràries (FCAC)

2019-04-09T14:58:09+00:00 09 abril, 2019|General|