Taller sobre finances ètiques

Taller sobre finances ètiques

El passat dijous 28 de març, en una iniciativa impulsada per l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran, els alumnes de 2n de batxillerat de l’institut Pere Borrell de Puigcerdà van rebre la visita de l’Elisabet Duocastellà, de Fiare Banca Ètica.
Els alumnes de la classe d’economia van poder compartir una estona amb l’Elisabet per conèixer què és la banca ètica, les diferències amb la banca tradicional i una aproximació a la cultura cooperativa.
Els projectes i les accions impulsades des de l’ateneu, s’adrecen principalment a persones emprenedores, projectes emergents, associacions, cooperatives i entitats de l’economia social, gestories i assessories, persones aturades o treballadores d’empreses properes al tancament, i també a l’alumnat de secundària, batxillerat, cicles i universitats i personal de les administracions públiques, per tal d’esdevenir un espai de referència al territori, visibilitzar i fomentar la creació de noves empreses de l’economia social, el tercer sector i les cooperatives.

2019-04-11T11:16:32+00:00 11 abril, 2019|General|