El Jussà reuneix el sector d’empresa i comerç en la 10a Trobada Empresarial

El Jussà reuneix el sector d’empresa i comerç en la 10a Trobada Empresarial

La 10a Trobada d’empresa i comerç del Pallars Jussà i el 16è Premi Jove Emprenedor/a, organitzada pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, Pallars Actiu amb la col·laboració de les delegacions locals de la Cambra de Comerç, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i les agrupacions d’empresaris i comerciants de la comarca s’ha celebrat aquesta nit en una edició que ha apostat per un format innovador i dedicat al sector del comerç local de la comarca.
Entre altres accions, s’ha presentat un vídeo de promoció del petit comerç de la comarca que les entitats podran utilitzar en les seves campanyes de difusió. L’audiovisual posa en valor el tracte directe i personal, convertint la compra en una experiència gratificant per al consumidor. Per aquest anunci s’ha comptat amb la col·laboració desinteressada de comerciants i veïns de la comarca que han posat tot el seu talent per construir una història divertida i alhora profunda.
L’acte ha començat amb el seminari “El futur del comerç al Pallars: Seguim endavant!”, a càrrec de Jordi Bacaria, on s’ha exposat des d’un punt de vista analític i positivista la realitat socio-econòmica de la comarca així com noves tendències de compra. També s’han presentat casos d’èxit i posteriorment, ha tingut lloc una taula rodona amb les entitats i representants del sector de comerciants.
Constantí Aranda, president del Consell Comarcal, ha posat de manifest que “tenim un comerç local competitiu i amb oportunitats, també hi ha molts reptes, un d’ells és posar-lo més en valor, donar-li veu i apostar-hi fort” i , ha afegit que “la nostra comarca disposa d’actius i oportunitats que cal aprofitar”.
També s’ha atorgat per 16è any consecutiu el premi al millor projecte jove emprenedor/a i per primer cop els dotze participants al concurs han hagut d’exposar al públic assistent les singularitats que fan que els seus projectes es considerin innovadors i beneficiosos per al territori. Dos dels projectes participants pertanyen a dues cooperatives constituïdes amb l’acompanyament de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran.

2019-04-29T12:51:55+00:00 29 abril, 2019|General|