Jornades entorn l’activitat econòmica

Jornades entorn l’activitat econòmica

Aquest mes de maig, al Consell Comarcal de la Cerdanya, s’han realitzat dues xerrades centrades en l’activitat econòmica . L’economista Manuel Sánchez, assessor dels grups Leader i professor a la universitat Ramon Llull (IQS), ens ha ensenyat què hem de tenir en compte per aconseguir que les petites empreses es coneguin més a fons econòmicament.

La primera xerrada, “Com començar una activitat econòmica. Eines fonamentals “ va tenir lloc el dia 13 i va comptar amb una dotzena d’inscrits. Les persones assistents van conèixer els requisits fonamentals per fer el càlcul correcte per a la viabilitat del projecte que es vol iniciar.
La segona, “Anàlisi econòmic de la teva activitat” es va realitzar el dia 20 amb una vintena d’inscrits. Gent del món rural, del món de la restauració o del sector serveis que ja té negoci propi va aprendre a interpretar la realitat empresarial des d’una perspectiva econòmica per tal de poder fer canvis o millores en la seva activitat.

2019-05-27T08:14:14+00:00 27 maig, 2019|General|