Dia Internacional del Cooperativisme “Coop x un treball digne”

Dia Internacional del Cooperativisme “Coop x un treball digne”

El dia 6 de juliol es celebra el Dia Internacional de les Cooperatives sota el lema “Coops x un treball digne”.
L’Aliança Cooperativa Internacional ha publicat el tema sobre el qual se centrarà el proper Dia Internacional de les Cooperatives de 2019 (CoopsDay): Coops X UN TREBALL DIGNE, amb el missatge que les cooperatives són empreses centrades en les persones, que es caracteritzen per un control democràtic que dóna prioritat al desenvolupament humà i la justícia social en el lloc de treball.
«Les cooperatives ajuden a preservar l’ocupació i a promoure el treball decent en totes les branques de l’economia. A través de la participació els socis de les cooperatives tenen una motivació per canviar les seves vides, les seves comunitats i el món », va declarar Ariel Guarco, president de l’Aliança Cooperativa Internacional.

A l’Ateneu de l’Alt Pirineu i Aran realitzarem dos accions per commemorar el Dia Internacional de les Cooperatives:
Dilluns 1 de Juliol ens trobareu a Tremp davant de la Lira
Dimecres 3 de Juliol a la Pobla de Segur a la plaça de l’arbre

2019-06-26T09:19:47+00:00 26 juny, 2019|General|