TAULA TURISME: L’ECOSISTEMA DELS GUIES DE MUNTANYA

TAULA TURISME: L’ECOSISTEMA DELS GUIES DE MUNTANYA

El dimarts 18 de juny al Molí de l’Oli, a la Pobla de Segur, va tindre lloc la jornada “ L’ecosistema dels guies pirinencs: com enfortir la col·laboració entre els guies i la resta d’agents turístics”, organitzada per l’Ateneu de l’Alt Pirineu i Aran, l’IDAPA i la taula de camins de l’Alt Pirineu i Aran.
Aquesta jornada té per objectiu donar a conèixer al públic (sobretot de Catalunya i la resta de l’Estat espanyol) el valor afegit que aporten els guies professionals de l’Alt Pirineu i Aran. Amb això es pretén incrementar la contractació de guies i contribuir a consolidar la professió a la regió pirinenca.
La tècnic de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran va explicar els objectius de l’ateneu i els seus eixos d’actuació i va destacar el cooperativisme i l’economia social com a una forma d’organització empresarial que pot ajudar a consolidar aquesta professió dels guies. A més de contribuir a promoure un desenvolupament local bast en l’economia social i sostenible que contribueixi a la creació d’ocupació, l’enfortiment del teixit empresarial i la cohesió social.

2019-06-26T10:22:07+00:00 26 juny, 2019|General|