Formació en Compra i contractació pública responsable

Formació en Compra i contractació pública responsable

Dijous 4 de juliol l’Ateneu Cooperatiu ha realitzat la formació de Compra i contractació pública responsable, impartida per la cooperativa Opcions al consell Comarcal de la Cerdanya.
Les quinze persones assistents han seguit les explicacions de la Itziar Müller per conèixer com preparar les administracions públiques unes licitacions que tinguin en compte aspectes ambientals, socials i de bon govern i adquirir eines per fer-ho possible garantint la transparència en els processos de contractació així com l’accés a la licitació de totes les empreses i organitzacions.
Una contractació pública més responsable permetria a les administracions utilitzar aquests diners amb eficàcia i contribuir a la innovació, l’ocupació i un creixement respectuós amb el medi ambient i des de l’Ateneu Cooperatiu volem posar el nostre granet de sorra perquè el Pirineu hi contribueixi.

2019-07-08T10:57:03+00:00 08 juliol, 2019|General|