El Projecte Verema Solidària 2019 arriba al Pallars Jussà

El Projecte Verema Solidària 2019 arriba al Pallars Jussà

El Celler Xic’s de Cal Borrech de Figuerola i l’entitat Alba Jussà participen al la 4ª edició de Verema solidària

Verema Solidària es consolida amb aquesta quarta edició i per primer cop arriba al Pallars Jussà. Aquesta iniciativa que uneix territori, vi i responsabilitat social neix amb l’objectiu comú de recaptar 20.000 € per a dues entitats socials amb iniciatives que desenvoluparan sobre el territori. Aquest 2019 un dels Cellers col·laboradors serà Xics de Cal Borrech de Figuerola i un dels projectes socials guanyadors és el de “Llavors d’Oportunitats” d’Alba Jussà que pretén generar ocupació per a persones amb dificultats en l’accés al treball gràcies a la recuperació de varietats tradicionals d’horta al territori.
El diumenge 22 de setembre de 2019 el celler de Xic’s de Cal Borrech obrirà les seves portes amb moltes activitats per compartir: collita de raïm a mà, píndoles de coneixement sobre les peculiaritats del celler, tast de vins de la zona i un dinar a peu de vinya. Qualsevol que ho desitgi pot gaudir d’un dia a la vinya i aportar fons per a entitats amb projectes socials.
Cal fer la inscripció prèvia a través del portal web de Verema Solidària: https://www.veremasolidaria.org/cat/activitat/verema-solidaria-a-xics-cal-borrech on també es poden consultar els altres cellers o entitats participants, un vídeo de la campanya 2019 i informació referent al projecte de Verema Solidària.

2019-09-02T12:53:21+00:00 02 setembre, 2019|General|