“Hèt a man, hèt aciu”, nova edició de la fira d’artesania

“Hèt a man, hèt aciu”, nova edició de la fira d’artesania

Del 08 al 09 d’agost s’ha dut a terme al Passeig de la Lliberat de Vielha la fira d’artesania “Hèt a man, hèt aciu”. Durant els quatre dies es van proposar diferents tallers i demostracions relacionades amb el món de l’artesania on van poder participar tots els assistents.
L’esdeveniment ha estat un any més un èxit de visitants i d’artesants fins a 18 van participar a la fira que organitza el Conselh Generau d’Aran amb la col·laboració de Foment Torisme Val d’Aran, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran i l’Associació d’Artesans i artistes de la Val d’Aran
Gracies al Conselh Generau d’Aran l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran ha comptat amb un estand a la fira on ha donat a conèixer les activitats que es desenvolupen en el marc de l’economia social i cooperativa a l’Alt Pirineu i Aran, aquet estand va ser compartir amb els productors de la marca de garantia “Productes de la Val d’Aran” i amb l’associació de Artesans dera Val d’Aran lloc on es duen a terme totes les demostracions d’oficis.

2019-09-02T12:49:08+00:00 02 setembre, 2019|General|