Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa

Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa

El projecte Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa que està treballant-se des de La Dinamo Fundació i Lacol es basa en la tesi que per avançar en l’extensió i consolidació del sistema d’habitatge cooperatiu en règim d’ús a Catalunya és necessari intensificar la implementació de polítiques públiques i mecanismes de col·laboració pública-cooperativa que facilitin el naixement de nous projecte.

D’una banda, han estat treballant en propostes de canvis legals que ajudin a clarificar les característiques del model en el marc normatiu vigent i remarcar-ne l’interès públic.

I d’altra banda, han estat treballant en la sistematització de les polítiques públiques que, a dia d’avui, ja poden impulsar les administracions, així com en l’elaboració de noves iniciatives que es podrien impulsar per part de la Generalitat. També han realitzat dues investigacions que ens aporten referents sobre la implantació de polítiques públiques similars en el context internacional i ens ajuden a entendre millor com l’estat actual a Catalunya pel que fa al desplegament de polítiques de foment del model actualment a Catalunya.
Dia: 19/9/19
Hora: 11:30h
Lloc: Conselh Generau d’Aran
Passeg dera Llibertat, 16
Vielha

2019-09-04T12:05:39+00:00 04 setembre, 2019|General|