Guanya confiança i apren a atendre al teu client

Guanya confiança i apren a atendre al teu client

En aquest taller coneixem eines pràctiques per entendre, integrar i fluir amb les nostres pors i limitacions a l’hora de parlar en públic. Aprenem diferents tècniques i entrenem la capacitat de comunicar en públic des de la diversió i la tranquil·litat. Durant el taller, fem un recorregut per diferents àrees que et permeten millorar el teu estat emocional al exposar-te davant el públic. Aprèn a integrar i fluir amb les teves pors per parlar en públic de forma impactant.

Per a persones emprenedores que impulseu projectes amb valors, o de l’economia social i solidària, tant si teniu una idea de negoci com si no.

Dia: 16/09/19
Hora: 15 a 17h
Lloc: CETAP – Ed. Les Monges-3ªplanta
Avinguda de Pau Clarís, 16
La Seu D’Urgell

2019-09-04T12:32:14+00:00 04 setembre, 2019|General|