Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa

Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa

El dijous 19 de setembre de 2019 de 11:30 a 13:30h al Conselh Generau d’Aran es va realitzar una sessió informativa per alcaldes, regidors, tècnics i personal de l’administració publica de la Vall d’Aran sobre habitatge Cooperatiu.
En aquesta primera sessió organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de L’Alt Pirineu i l’Aran, LADINAMO fundació i LacoL, en el marc dels projectes singulars 2019, van presentar el projecte en el que estan treballant actualment “Cap a l’escalabilitat de l’habitatge cooperatiu en règim d’ús a través de la col·laboració pública-cooperativa”.
El projecte es basa en la tesi que per a avançar en l’extensió i consolidació del sistema d’habitatge cooperatiu en règim d’ús a Catalunya és necessari intensificar la implementació de polítiques públiques i mecanismes de col·laboració pública-cooperativa que facilitin el naixement de nous projecte.
Cal dir que aquesta primera secció ha tingut molt bona rebuda per part del públic assistent on s’ha parlat que es podria valorar la possibilitat de mirar de encaixar aquet model a la llarga al territori.

2019-09-26T11:59:54+00:00 26 setembre, 2019|General|