GESTIÓ DE COOPERATIVES A TRAVÉS DE LA MILLORA DE PROCESSOS AMB TECNOLOGIA

GESTIÓ DE COOPERATIVES A TRAVÉS DE LA MILLORA DE PROCESSOS AMB TECNOLOGIA

Presentació del projecte “Estudi, desenvolupament i acompanyament per la implementació de sistemes ERP de programari lliure especialitzats en cooperatives i ESS”. Aquest projecte s’emmarca com a projecte singular 2019 i té com a principal motor la incorporació de tecnologia de gestió (ERP) de codi lliure i al núvol, específic per cooperatives.

Un ERP és un programa de gestió integral que, partint d’una única base de dades, facilita les interaccions entre els diferents departament i activitats de les empreses i entitats. Automatitza processos i permet professionalitzar la gestió de les nostres organitzacions.

Per comprendre millor el perquè del projecte que estan impulsant cal analitzar els problemes que presenten aquestes tecnologies: habitualment són solucions extraordinàriament cares, amb poca o gens especialització per cooperatives i sense experts amb capacitat per ajudar en la implementació d’aquests softwares.

Dia: 22 d’octubre
Hora: 11-13h
Lloc: Epicentre. Centre de visitants del Geoparc
Pg. del Vall, 13
25620 Tremp

Aquesta JORNADA ÉS GRATUÏTA.

2019-10-09T13:40:50+00:00 09 octubre, 2019|General|