XARXA AGROALIMENTÀRIA

XARXA AGROALIMENTÀRIA

Apostem pel producte de proximitat i de temporada❗

📝 A partir d’ara ens podràs fer comanda i recollir-ho en un punt d’entrega els dissabtes al matí i els dimarts a la tarda. Com? Molt fàcil. Ens fas comanda ja sigui d’un producte o de varis que trobaràs a  ✅ xarxagroalimentaria.webnode.es i et preparem la comanda i la passes a recollir pel punt i hora concertada. I et convidem a tastar tots els productes que us oferim… Per què❓ Perquè descobriràs tresors gastronòmics de la comarca que encara no havies tastat. Perquè recolzaràs els productors que cuiden el nostre paisatge i contribuiràs a la sobirania alimentària. Perquè, també en temps difícils, cal pensar local per actuar global. És un bon moment per començar a canviar les coses i apostar per un model que cuida la teva salut i al mateix temps cuida l’entorn… Visita 👁🗨  xarxagroalimentaria.webnode.es o instagram.com/xarxaagroalimentariacerdanya              i coneix tots els productes i formats disponibles i fes avui mateix la teva comanda!

2020-03-25T13:51:57+00:00 25 març, 2020|General|