#emquedoacasaicomprolocal

Aquests dies que tothom s’ha de quedar a ? el cicle dels productes alimentaris continua i no el volem parar! Ens ajudes a seguir tirant endavant per mantenir viva ?l’economia local ⁉️ Els productors d’*Al teu gust, aliments del Pallars* us fem diferents propostes:  la *Guia de serveis dels productors i comerços de proximitat de la comarca*  que podeu consultar aquí: https://tuit.cat/mau9h  i properament un *Catàleg amb  lots per celebrar la primavera des del balcó*?? Amb aquestes propostes volem facilitar-vos la compra de productes agroalimentaris locals i contribuir a que, tot i la complexitat del moment, pugueu continuar consumint productes de qualitat?, saludables ? i del costat de casa. No cal anar més lluny! Mantenir vives les nostres empreses és cosa de tots? Manteniu-vos atents!