CONCERT SOLIDARI D’EN ROGER GASCON! 40% DE LA RECAPTACIÓ ANIRÀ PEL FONS COOPERATIU PER L’EMERGÈNCIA SOCIAL I SANITÀRIA

CONCERT SOLIDARI D’EN ROGER GASCON! 40% DE LA RECAPTACIÓ ANIRÀ PEL FONS COOPERATIU PER L’EMERGÈNCIA SOCIAL I SANITÀRIA

El cantautor Roger Gascon oferirà un concert en streaming per apropar la seva música a les llars de totes aquelles persones que desitgin compartir una estona de música i solidaritat i fer més tendres aquests dies de confinament.

De la recaptació, un 40% es destinarà al Fons Cooperatiu per l’Emergència Social i Sanitària. La resposta a la crisi és la solidaritat. I el futur, generalitzar alternatives econòmiques que posin al centre a la Vida, a partir de la Democràcia Econòmica, la Justícia Socioambiental i la Salut Col•lectiva. Una economia per la vida.♥️

Info i entrades ➡️: https://www.ticketic.org/entrades/streamingssolidaris/roger-gascon-streamings-solidaris-concert/

La retransmissió a➡️: www.streaming.ticketic.org

2020-05-20T10:07:33+00:00 20 maig, 2020|General|