FONS COOPERATIU PER L’EMERGÈNCIA SOCIAL I SANITÀRIA

FONS COOPERATIU PER L’EMERGÈNCIA SOCIAL I SANITÀRIA

Des del Fons Cooperatiu per l’Emergència Social i Sanitària llancem la segona fase del Fons, una nova convocatòria dirigida a totes aquelles cooperatives que amb data posterior al 14 de març hagin decidit incrementar el seu capital social o engegar un nou procés de capitalització a conseqüència de la crisi derivada de la Covid-19. Les entitats sol·licitants podran presentar-se fins el 10 d’octubre del 2020, omplint el següent formulari http://limesurvey-xes.pangea.org/index.php/339319 i optant a aportacions de 1.000€, 2.000€ i 3.000€, segons l’import de la capitalització.

L’objectiu és garantir la distribució dels diners recollits i que aquests recursos siguin una aportació que es mantingui dins del moviment cooperatiu i l’economia social, segons es recull a les bases de la convocatòria http://www.economiaperlavida.cat/nova-convocatoria/

Aquesta segona fase de suport a la solidesa financera de les entitats de l’ESS arriba després de decidir destinar un 20% dels fons recaptats a projectes que estan donant una resposta directa a la crisi. Podeu veure les iniciatives beneficiàries fins el moment aquí http://www.economiaperlavida.cat/iniciatives/

Com a entitat contactada, agraïm que pugueu compartir aquest correu i l’objecte de la convocatòria amb possibles cooperatives interessades.

Recordar-vos que la campanya del Fons Cooperatiu a Goteo https://www.goteo.org/project/fons-cooperatiu-front-l-emergencia-social-i-sanita continua activa fins el 8 d’octubre i que fins a l’actualitat més de 400 mecenes han participat, fent possible aconseguir els 62.377€ recaptats.

 

2020-09-24T10:27:49+00:00 24 setembre, 2020|General|