BOUMORT INDÒMIT ECOTURISME, SCCL PRESENTA EL PROJECTE SINGULAR PER PROMOCIONAR EL BOUMORT

BOUMORT INDÒMIT ECOTURISME, SCCL PRESENTA EL PROJECTE SINGULAR PER PROMOCIONAR EL BOUMORT

La cooperativa de serveis Boumort Indòmit Ecoturisme constituïda amb l’acompanyament de l’Ateneu de l’Alt Pirineu i Aran ha presentat el seu Projecte Singular amb l’objectiu de promoure diferents estades sostenibles i experiències a l’Alt Urgell i els Pallars.

L’ objectiu és  promoure nous productes turístics sostenibles a l’entorn de la Reserva Nacional de Caça de Boumort. S’ofereixen diversos tipus d’estada i activitats segons el perfil de visitant, ja sigui familiar, senderista o amant de la fotografia de fauna i natura. Les diverses experiències s’ofereixen en un territori que està fora dels circuits turístics habituals, abasta una superfície d’uns 160 quilòmetres quadrats i on hi viuen tot just una vintena de persones.

2020-09-30T14:20:47+00:00 30 setembre, 2020|General|