FIRA D’ECONOMIA SOLIDÀRIA DE CATALUNYA 2020

FIRA D’ECONOMIA SOLIDÀRIA DE CATALUNYA 2020

El programa Economia Social promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies vol posicionar l’economia social i cooperativa com a peça clau per a la construcció d’un model econòmic social, democràtic i inclusiu. Tres eixos de treball: · 14 Ateneus Cooperatius distribuïts arreu del territori que articulen més de 130 organitzacions. En el darrer any han acompanyat a 847 iniciatives, ajudat a crear 129 empreses de l’ESS i a inserir a 622 persones en el mercat laboral. · 203 Projectes Singulars generadors d’ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, noves línies de negoci, noves empreses, nous mercats, en el marc de l’ESS i aprofitant oportunitats estratègiques del propi sector d’activitat i del territori. · Activitats transversals per difondre l’ESS entre la ciutadania i per incorporar-la en l’àmbit educatiu i universitari.i

2020-10-26T14:19:49+00:00 26 octubre, 2020|General|