Ahir, 01 de juny, va tenir lloc la taula sectorial d’artesania i comerç de l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran,  impulsada pels consells comarcals de l’Alta Ribagorça i el Conselh Generau d’Aran. Aquesta jornada en format telemàtic, va comptar amb una participació de més de 15 professionals del sector.

La presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, la Sra  Maria Jose Erta i el Conselher de promoció econòmica, Sr. Josep Canut van donar la benvinguda i van agrair l’assistència als/les participants.

La taula va ser dinamitzada per l’Oriol Cesena, gerent de FOCALIZZA, que va desenvolupar una ponència sobre “proximitat, digitalització i cooperació”.

Seguidament va participar el Sr. Xavier Villas, Director d’Artesania de Catalunya, que va presentar les subvencions del 2021 en l’àmbit de l’artesania a Catalunya

En el context actual, l’economia social i solidària té molts reptes, però les xarxes formades per les associacions han  de ser clau per assolir el suport mutu als territoris i donar resposta a les noves necessitats del cooperativisme.