Activitat destinada a empreses i entitats de l’economia social que consisteix en potenciar l’èxit dels projectes basats en l’economia social a partir del Success Factor Modeling (SFM). Un model per aplicar en empreses i entitats de nova generació, creat per Robert Dilts.

L’activitat consisteix en un treball grupal per repensar o crear projectes des de l’inici en l’àmbit de l’economia social. Al llarg de 6 sessions es treballarà la motivació pel projecte, el propòsit, els objectius, les competències i habilitats necessàries a partir de la intel·ligència de la resta del grup de treball. Lideratge emprenedor estarà dirigit per Anna Bentanachs, llicenciada en empresarials, mentora en estratègia i lideratge i màster en PNL, entre altres.

Aquesta activitat es durà a terme al llarg de 6 sessions on-line que tindran lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2021. Les inscripcions son gratuïtes, però limitades i es poden fer a través de https://serveis.acapa.cat

DATES:  17 i 24 de setembre  //   1 , 8 , 15  i  22 d’octubre         HORA:  de 9:30 a 12h