A què estem contribuïnt amb el nostre consum? Demostrem que un altre model és possible! Sostenibilitat real, traçabilitat, justícia social.

Sempre expliquem que cal fomentar un model de producció, distribució i consum d’aliments, i de desenvolupament socioeconòmic, més SOSTENIBLE, ÈTIC I JUST, emprant com a eina la recuperació de les ESPÈCIES SILVESTRES COMESTIBLES i les VARIETATS agrícoles TRADICIONALS.

Ara ha arribat el moment de FER-HO REALITAT. Perquè és possible obtenir aliments de qualitat, bons, saludables, nutritius i per a tots els gustos només a partir de matèries primeres locals, cultivades de forma sostenible de veritat, i per les quals s’ha pagat un preu just als agricultors i agricultores.

I perquè és imprescindible poder conèixer amb la màxima transparència i detall A QUÈ ESTEM CONTRIBUÏNT amb el nostre consum, perquè massa vegades la imatge que ens volen vendre és diametralment oposada amb la realitat.

Només així podrem saber amb certesa que contribuïm a la imprescindible gestió sostenible del territori, a la reversió del despoblament rural, a la preservació de tots els serveis ecosistèmics que l’entorn ens ofereix, i a la generació d’oportunitats laborals i de desenvolupament social i econòmic a escala local.

És per tot això que plantegem aquest projecte, en que convertirem el Forn de Jorba en un exemple i referent del NOU PARADIGMA AGROALIMENTARI, essent la constatació que tot el que hem estat explicant els darrers cinc anys ÉS perfectament POSSIBLE i que es pot implementar arreu. Demostrarem també que la normalització del cultiu i consum d’espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals pot ser una gran eina de canvi.

COFINANÇA EL PROJECTE