COM DIGITALITZAR FACILMENT EL TEU NEGOCI AMB EL SOFTWARE DE PLATAFORMA

Digitalitzar els nostres negocis, de forma senzilla, ja és una realitat gràcies a les plataformes de gestió integral al núvol.

Estem parlant d’un tipus de software que fins fa poc només era a l’abast de grans empreses i corporacions per preu d’accés i complexitat d’implantació i que avui dia, gràcies a la competència en el mercat de la programació, ja és a l’abast de qualsevol pime, cooperativa, comerç o autònom.

L’objectiu de la formació és mostrar com mitjançant aquestes eines al núvol   ( treballarem amb la plataforma de MISOLUZION.COM ) podem gestionar totes les àrees del nostre negoci de forma fàcil i des de qualsevol lloc on disposem de connexió a internet.

Descobrirem com aquestes plataformes aconsegueixen, des d’un únic lloc, atendre i automatitzar tasques tant importants com la facturació, control d’existències, àrea de clients i fins i tot la creació de pàgina web o botiga on line.

En definitiva, desvelarem com aquest instrument virtual fa més fàcil la vida de petites empreses i a l’hora les transforma en molt més eficients.

La formació és Oberta a TOTHOM!

Data: 14/09/2021
Hora: 15,00 H A 17,00 H

Lloc: ONLINE

Inscripcions: https://serveis.acapa.cat/program/