• El proper 10 de setembre a les 12h podeu seguir l’Instagram live on parlarem sobre el segell Aquí assessorem l’Economia Social.
  • Entrevistarem Carlos Lamote, de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, perquè expliqui què és, com obtenir i on aconseguir el segell “Aquí assessorem l’economia Social”.
  • Es podran fer preguntes en directe a l’expert sobre el Segell

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius impulsa el segell Aquí assessorem l’Economia Social adreçat a gestories, assessories, consultories i d’altres prescriptors privats del territorio. El Segell busca reconèixer els/les prescriptors/es que, a través de l’Ateneu Cooperatiu, estan realitzant formació contínua i experta sobre Economia Social i Solidària i la fórmula cooperativa, i es comprometen a difondre aquest model.

Aquesta acreditació, validada per les organitzacions del teixit cooperatiu, compta amb el suport de la Direcció General d’Economia Social, les Cooperatives i el Tercer Sector (Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya)