La fira que es celebrarà demà dissabte 23 d’octubre, té com objectiu la promoció del Pallars Jussà com a terra d’acollida, un territori que pot ser punt de trobada per a establir vincles, contactes i oportunitats.

Jussà, una terra ON – Fira Virtual és una fira que se celebra íntegrament en un entorn virtual, on es reprodueixen espais com en una fira física: Hall, Agenda de ponències, Emissió en directe, Espai Networking, Fòrum, Estands expositors, etc.. A la fira hi participaran 25 expositors dels quals 15 correspondran a empreses representatives de les principals activitats econòmiques de la comarca, mentre que la resta correspondran a serveis públics que poden ajudar el visitant a respondre qüestions com quins serveis educatius, sanitaris o de lleure ofereix la zona. Participen també per exemple el SOC, PallarsActiu  o l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran perquè els assistents puguin explorar les oportunitats laborals o d’autoocupació que ofereix la comarca. Així mateix, també podran conèixer les opcions de residència amb la participació d’empreses immobiliàries i de l’Oficina Local d’Habitatge.

La fira també compta amb una agenda de ponències que s’emetran en directe, on emprenedors/res del Jussà ens explicaran la seva experiència, motivació per establir-se a la comarca i oportunitats de futur que es visualitzen.

Així doncs, com a convilatans/nes del Pallars Jussà us convido a participar i comparteixo aquesta informació per si en voleu fer difusió. Ens encantaria que fos compartit per contactes, coneguts i emprenedors que es trobessin a la cerca de nous projectes de vida o vulguin emprendre iniciatives que poden esdevenir negocis amb futur.

Per assistir de públic a la fira virtual ja es pot accedir al registre online mitjançant el formulari d’accés:

https://www.unaterraon.cat/