Des de Pallarsactiu conjuntament amb l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Pirineu i Aran i amb la col·laboració de les empreses Factor Energia, Peusa i Km0 energy, hem organitzat una trobada dirigida principalment a tot el sector privat de la població, tant empreses privades com persones físiques, perquè si estàs interessat , tant si tens algun projecte d’energies renovables, com si t’ho estàs plantejant, com si vols saber més sobre la transició energètica, vine a la trobada, expliquem-nos i fem que sigui possible.

Explicarem temes com que són les comunitats energètiques i que ens poden aportar, les subvencions vigents per fer la transformació i aquelles que es preveuen, i exposarem casos d’èxit, empreses que ja han fet el pas a la transformació.

Per tot això, et demanem que omplis la breu enquesta que us enllaçem a continuació i t’inscriguis a la trobada virtual del proper dilluns, 17 de gener a les 18.00h

Enquesta – Comunitats Energètiques

 

Inscripció 17/01/2022

 

Vine a dir la teva sobre transició energètica!
Ens hi veiem!