Des de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del SOC us volem informar que avui 30 de desembre s’ha publicat al DOGC convocatòria anticipada per a l’any 2022, de subvencions per a la realització d’accions de formació professional per a l’ocupació en especialitats d’alt nivell de qualificació en el marc dels Programes de formació per cobrir necessitats específiques que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC – MES TALENT CAT).

Podeu consultar l’ORDRE TSF/170/2018, de 8 d’octubre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització de programes de formació professional per a l’ocupació adreçades prioritàriament a persones treballadores desocupades, que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Recordeu:

  • Entitat beneficiàries: Les entitats inscrites o acreditades en el corresponent Registre d’entitats de formació. Les convocatòries podran preveure altres situacions en relació al Registre.
  • L’import de la subvenció es calcula d’acord amb els criteris establerts a la base 8 de l’annex 1 de l’Ordre TSF/170/2018, de 8 d’octubre, a partir d’un mòdul/hora.
  • El termini de presentació de sol·licituds és des del 10 de gener de 2022 fins al 28 de gener de 2022.

Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar a: qualificació.soc@gencat.cat