Aquest és un projecte col·laboratiu que reflexa l’èxit d’un treball conjunt de diferents entitats públiques i privades per tal de portar a terme projectes per la reactivació socioeconòmica mitjançant l’arrelament de les persones joves a les comarques de muntanya.

Les 6 iniciatives finançades segueixen actualment amb la seva activitat i en conjunt, els equips impulsors d’aquestes han puntuat favorablement l’acompanyament rebut (tan en sessions col·lectives com individuals) de part de les entitats organitzadores del projecte.

Aquestes són:
-Donem vida al bosc (Alt Urgell)
-Ecocentro Bioleta (Val d’Aran)
-Maduixes Siscarri (Alta Ribagorça)
-Senterada Comestible (Pallars Jussà)
-La Trumferia (Cerdanya)
-Boumort Indòmit, SCCL (Pallars Sobirà)

Es pot trobar el detall dels resultats del projecte al següent enllaç: https://arrelat.fempirineu.cat/matchfunding/match2020/