Coneixeu el segell “Aquí assessorem l’Economia Social”?

Es tracta d’un reconeixement que permet identificar les assessories i gestories que acrediten, a través de la participació en un itinerari formatiu, coneixement específic en economia social i cooperativa.

La formació s’imparteix a través de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius distribuïts arreu de Catalunya, i l’objectiu de l’itinerari és facilitar eines, recursos i el suport necessari a prescriptors/es i professionals de l’àmbit de les assessories i gestories per poder oferir un bon servei de gestió per l’administració d’empreses cooperatives.

T’expliquem què és el segell “Aquí assessorem l’Economia Social” en un Podcast amb la participació del nostre Ateneu.

Enllaç per fer la inscripció:   https://serveis.acapa.cat/program/segell-aqui-assessorem-leconomia-social