PRESENTACIÓ DEL PROJECTE SINGULAR ” LA BARRACA ” DE LA COOPERATIVA EL REFUGI, SCCL

Ahir dimarts 29 de novembre va tindre lloc la presentació del Projecte Singular ” La Barraca” al Casal Cívic de Tremp i una estona més tard al Casal Cívic de Sort.

La llibreria cooperativa El Refugi va començar la seua activitat fa gairebé un any, i en aquest temps s’han consolidat com a projecte complint els objectius que s’havíem marcat, esdevenint un nou espai de referència a la Seu d’Urgell i al Pirineu, no només com a llibreria sinó també com a espai d’activitat cultural i de foment del cooperativisme i l’economia social i solidària.

Aprofitant la celebració del primer aniversari a mitjans de desembre, veurà la llum un nou projecte amb el qual volen fer una passa endavant: La Barraca.                                                                      Una nova línia de treball que ha de servir per  què El Refugi creixi i sigui sostenible en el temps però, també, per impulsar un circuit cultural del i al propi territori. Per fer-ho possible necessitaran la complicitat i el suport d’entitats i persones d’arreu del Pirineu.

Entrades relacionades

Desplaça cap amunt